Počinju masovna isključenja struje

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jul.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju masovna isključenja struje

Vranje - Elektroprivreda Srbije, ogranak „Jugoistok“ iz Niša, upozorava potrošače da će od ponedeljka 7. jula krenuti masovno isključenje struje neredovnim platišama. Kako je saopšteno, „po nalozima iz EPS Snabdevanja, od ponedeljka, 7. jula kreće se u intenzivnu obustavu isporuke električne energije“. - Svi oni koji ne izmire svoj dug za električnu energiju ni nakon slanja opomena pred isključenje, mogu da očekuju dolazak ekipe elektrodistribucije koja će im obustaviti dalju isporuku energije.   Time će ti kupci morati, pored uplate duga, plaćati i iznos za ponovno priključenje na mrežu. S toga još jednom pozivamo sve kupce koji nisu na vreme izmirili...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Forum: Masovno i neselektivno isključivanje struje je nezakonito

Izvor: Danas, 03.Jul.2014

Privredno društvo Jugoistok apelovalo je na potrošače da što hitnije izmire zaostala dugovanja za struju i najavilo da će od ponedeljka, 7. jula, početi masovno isključenje struje neplatišama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.