Petak, 06. dec 2013. Oprez zbog vlažnih puteva

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Dec.2013, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petak, 06. dec 2013. Oprez zbog vlažnih puteva

Zbog vlažnih koolovoza potreban oprez pri vožnji. Snega ima mestimično na teritoriji Novog Pazara, Kruševca, Ivanjice, Beograda, Vranja, Zaječara i Užica.
Na najopterećenijim putnim pravcima prvog prioriteta - autoputevima u Srbiji kolovozi su delimično vlažni, a na državnim putevima kolovozi >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << su vlažni, bez snega.
Kako je saopštilo jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije", na ostalim putnim pravcima kolovozi su vlažni u nižim predelima, a vozačima se savetuje oprezna vožnja.
Snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Novog Pazara, Kruševca, Ivanjice, Beograda, Vranja, Zaječara i Užica.
Na području Zaječara učestala je pojava odrona duž nestabilnih kamenih kosina useka i zaseka.
JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put i upozorava da je, zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće stvaranje poledice.
Ekipe putarskih preduzeća 24 sata intervenišu na terenu, posipaju krizne deonice, a leda ima na sledećim putnim pravcima Ušće - Studenica - Mlanča, Brzeće - Kopaonik (Jaram) i Tutin - Mehov Krš.
Na mnogim putnim pravcima ima magle, a na kolovozima na prilazima graničnim prelazima nema snega, navedeno je u saopštenju.

Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Vlažni kolovozi, umeren saobraćaj

Izvor: RTS, 07.Dec.2013, 08:29

Saobraćaj na putnoj mreži u Srbiji umerenog inteziteta. Na putnim pravcima prvog prioriteta kolovozi uglavnom vlažni. Na putevima drugog i trećeg prioriteta ima zaostalog snega na kolovozu. Zadržavanja na granicama oko 30 minuta...Na putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta. Na putnim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.