Izvor: VOM.rs, 19.Apr.2021, 10:08

Pet saobraćajnih nezgoda tokom vikenda

Pet saobraćajnih nezgoda tokom vikenda
Na području Policijske uprave u Vranju, od 16. do 18. aprila ove godine, registrovano je pet saobraćajnih nezgoda, saopštila je Policija. Lake telesne povrede zadobilo je pet osoba dok se jednoj osobi utvrđuje stepen povrede. Zbog upravlјanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba.

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na VOM.rs...






Povezane vesti

Biciklista zaustavljen u Žablju, na dva točka sa 2,8 promila alkohola u organizmu

Izvor: Radio 021, 19.Apr.2021

Tokom vikenda je na području Južnobačkog okruga bilo 18 saobraćajnih nezgoda, u kojima je dvanaest osoba lakše povređeno, poručuju iz MUP-a...U Novom Sadu je u tom periodu bilo 10 saobraćajnih nezgoda, sa sedmoro lakše povređenih građana...Na području Južnobačkog okruga policija je otkrila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOM.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOM.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.