Parkirajte, ljudi! Besplatno je za ppraznike!

Izvor: OkRadio.rs, 26.Dec.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkirajte, ljudi! Besplatno je za ppraznike!

Prema odluci nadležnih, parkiranje na gradskim parkinzima i obeleženim mestima u Vranju biće besplatno u dane praznika. Prema odluci Parking servis Direkcije za izgradnju grada, zbog novogodišnjih i božićnih praznika 1., 2., i 7. januara 2014. godine parking se neće naplaćivati. U krajnje nejasnom saopštenju stoji da neće „biti vršena naplata zonskog parkiranja, dok će parking garaže raditi  po redovnom rasporedu“. E sad, da li ovo znači da se parking neće naplaćivati na ulicama, a hoće u garažama, zaista ostaje nejasno, jer „rad po redovnom rasporedu“ ne podrazumeva neminovno i naplatu parkiranja. Bilo kako bilo, Vranjanci trljaju ruke...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatan parking na Novu godinu i Božić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2013, 14:06

Za vreme novogodišnjih praznika, odnosno 1. i 2. januara, Javno komunalno preduzeće (JKP) Parking servis neće naplaćivati parkiranje u gradu. Parkiranje se neće naplaćivati ni na dan Božića, 7. januara, saopšteno je iz tog novosadskog preduzeća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.