Osuđena zbog PRETNJI SMRĆU vranjskoj novinarki

Izvor: OkRadio.rs, 16.Maj.2022, 10:36

Osuđena zbog PRETNJI SMRĆU vranjskoj novinarki

Osnovni sud u Vranju oglasio je krivom i izrekao uslovnu osudu od šest meseci zatvora Ivani Stajić (40) zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke Jelene Stojković, dopisnice Večernjih novosti iz ovog grada. Sve je počelo novembra 2019. godine, nakon objavljivanja teksta o aferi u OŠ „Radoje Domanović“, kada je devojčica neprikladnu fotografiju poslala starijem učeniku, a on je potom prosledio drugim učenicima.    Uprkos tome što u tekstu nije naveden identitet učenice, kao ni ostalih učenika, novinarka Stojković dobila je jezive pretnje.   U nepravosnažnoj presudi stoji da je okrivljena, predstavljajući se kao majka devojčice, u stanju uračunljivosti i sa umišljajem, pretnjom da će napasti na...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Žena koja je pretila smrću novinarki Večernjih novosti iz Vranja uslovno je osuđena na šest meseci zatvora

Izvor: Danas, 16.Maj.2022

Osnovni sud u Vranju oglasio je krivom i izrekao uslovnu osudu od šest meseci zatvora Ivani Stajić (40) zbog ugrožavanja sigurnosti novinarke Jelene Stojković, dopisnice Večernjih novosti iz ovog grada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.