Od 491 testiranog, od koronavirusa 121 novooboleli

Izvor: OkRadio.rs, 10.Sep.2021, 11:57

Od 491 testiranog, od koronavirusa 121 novooboleli

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirana je 491 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 121 lice zaraženo koronavirusom. Od ovog broja 75 je iz Vranja, 16 iz Vladičinog Hana, po 12 iz Bujanovca i Surdulice, 4 iz Preševa i dva iz Trgovišta.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu 121 osoba pozitivna

Izvor: JUGpress.com, 10.Sep.2021

VRANJE-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-SURDULICA-PREŠEVO-TRGOVIŠTE..Korona brojke u Pčinjskom okrugu, gde je registrovan 121 nov slučaj infekcije, se ne smiruju, preminuo jedan pacijent..Koron ne posustaje. U poslednja 24 časa i pored svih napora lekara, u Vranju bitku sa koronavirusom je izgubio jedan...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.