Novo okupljanje vranjske opozicije

Izvor: JUGpress.com, 22.Jun.2018, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo okupljanje vranjske opozicije

VRANJE

Za subotu, 23. jun, opozicione stranke u Vranju najavile su nastavak akcije prikupljanja potpisa građana za smenu lokalne vlasti.

Učestvovaće aktivisti i rukovodstva Demokratske stranke, Dosta je bilo, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana,Socijaldemokratske stranke i Srpskog pokreta „Dveri“, potpisnici proglasa.

„Nećemo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odustati od ideje da na izborima srušimo najgoru vlast koju je Vranje ikada imalo, da smenimo njene nestručne, bahate i drske predstavnike za koje zakoni ne važe“, stoji u zajedničkom saopštenju vranjske opozicije.

Akcija će biti održana na šetalištu, a početak je zakazan za 11 sati 55 minuta.

Povodom prvog okupljanja opozicije koje ju bilo prošle subote, gradonačelnik dr Slobodan Milenković je izjavio da je demokratsko I legitimno pravo opozicije da se ujedinjuje.

„Mi ćemo  na takav način delovanja odgovoriti pre svega rezultatima. Grad je morao da rešava veliki broj problema, koji su upravo nastali u vreme kada su na vlasti bile sadašnje stranke opozicije“, rekao je gradonačelnik.

(Fotografija is arhive JUGpressa)

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.