Novi detalji: Preševljanin nasmrt pretučen DRVENOM MOTKOM ispred prodavnice

Izvor: OkRadio.rs, 25.Nov.2020, 15:59

Novi detalji: Preševljanin nasmrt pretučen DRVENOM MOTKOM ispred prodavnice

Tuča se dogodila ispred prodavnice, a za ubicom se intenzivno traga. Kako je OK Radiju potvrđeno iz Policijske uprave Vranje, u tuči u Preševu je stradao A.Š. (52), dok je počinilac u bekstvu.   Ono što je za sada poznato je da su smrtonosne povrede nanete drvenom motkom u predelu glave, a sumnja se da je počinilac pedesetosmogodišnji muškarac.   On je, nakon incidenta, pobegao sa lica mesta, a policija intenzivno traga za njim.   Stradali je, kako se nezvanično saznaje, preminuo u toku transporta prema zdravstvenoj ustanovi.   Po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju, policija je izvršila uviđaj na licu mesta i preduzima intenzivne radnje na...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Motkom ubio 52-godišnjaka u centru Preševa, pa pobegao

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2020

Preševljanin star 52 godine preminuo je od posledica udarca u glavu, kada ga je u utorak uveče u centru Preševa drvenom motkom udario 58-godišnjak iz okoline tog mesta, potvrđeno je Južnim vestima u policiji.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.