Milenković zadovoljan: Rekonstrukcija ulice Bore Stankovića PO PLANU

Izvor: OkRadio.rs, 06.Nov.2019, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milenković zadovoljan: Rekonstrukcija ulice Bore Stankovića PO PLANU

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i pomoćnik gradonačelnika Slavoljub Stojmenović obišli su ulicu Bore Stankovića, gde su u toku radovi na rekonstrukciji u dužini od 250m. - Zadovoljan sam dinamikom kojom se odvijaju radovi na jednoj od najvitalnijih saobraćajnica u gradu.    Građani će dobiti novu vodovodnu i kanalizacionu mrežu, biće uređena atmosferska kanalizacija i postavljen fekalni kolektor.    Očekujem da sve bude završeno u predviđenom roku, i da na proleće počnu radovi na rekonstrukciji ostatka ulice, čija ukupna dužina iznosi oko 710 metara - izjavio je gradonačelnik Milenković.    Rekonstrukciju ulice Bore Stankovića finansiriju lokalna samouprava, Ministarstvo privrede i KFW banka.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Rekonstrukcija Ulice Bore Stankovića teče po planu

Izvor: JUGpress.com, 06.Nov.2019

VRANJE..U Vranju se uveliko izvode radovi u Ulici Bore Stankovića, koja je godinama čekala na rekonstrukciju...Ova značajna saobraćajnica je dugačka 710 metara i trenutno se rekonstruiše 250 metara. Kompletno su skinuti asfalt i trotoari i sada se ulica kopa za postavljanje podzemnih instalacija...„Zadovoljan...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.