Kristina Janjić Stojanović na čelu Pozorišta u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 21.Mar.2024, 12:09

Kristina Janjić Stojanović na čelu Pozorišta u Vranju

Kristina Janjić Stojanović, glumica vranjskog teatra, izabrana je većinom glasova odbornika za direktorku Pozorište “Bora Stanković”. Ona će kao vršilac dužnosti direktora zameniti Nenada Jovića. Kristina Janjić Stojanović rođena je 1986. godine u Vranju. Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi reditelja Ljubosava Majere. Član je glumačkog ansambla Pozorišta u Vranju, udata je i majka troje dece.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kristina Janjić Stojanović nova v.d. direktorka Pozorišta

Izvor: JUGpress.com, 21.Mar.2024

VRANJE..Glumica Pozorišta ,,Bora Stanković” u Vranju Kristina Janjić Stojanović imenovana je većinom glasova odbornika u Skupštini grada Vranja za v.d. direktorku Pozorišta...Janjić Stojanović je rođena 1986. godine u Vranju. Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, u klasi...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.