Fap sleteo s puta: Dva muškarca teško povređena

Izvor: OkRadio.rs, 10.Dec.2018, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fap sleteo s puta: Dva muškarca teško povređena

U selu Crnovce kod Trgovišta teško je povređen suvozač (55), kada je kamion FAP sleteo sa puta. Tom prilikom vozač (35) zadobio je lakše, a njegov suvozač (55) teške telesne povrede. Pollicija je napravila uviđaj na licu mesta po odobrenju zamenika OJT u Vranju, a povređeni su zbrinuti u ZC Vranje.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Teško povređen VOZAČ GOLFA

Izvor: OkRadio.rs, 10.Dec.2018

U nedelju u Vladičinom Hanu došlo do kontakta dva vozila u ulici Nikole Tesle, a u sudaru je vozač „golfa“ zadobio teške telesne povede, potvrdila je Policijska uprava Vranje. Vozač drugog vozila koje je učestvovalo u sudaru ostao je nepovređen, dok je njegov suvozač prošao sa lakim telesnim...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.