Izvor: OkRadio.rs, 04.Dec.2021, 16:43

Ekološki protesti u Vranju: Blokada centra grada na dva sata (FOTO)

Oko 500 Vranjanaca okupilo se danas u centru grada protestujući protiv Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendum. Demonstranti su blokirali saobraćaj u centru od 14 do 15 časova. Protesti su bili mirni sa jednim incidentom. Motorista je pokušao da prođe kroz okupljeni narod, ali bezuspešno. Primetan je bio veliki broj policije na mestu događaja. Demonstranti su izrazili jasnu poruku da su protiv pomenutih zakonskih rešenja aktuelne vlasti  u Srbiji.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Ekološki protesti u Vranju: Blokada centra grada (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 04.Dec.2021

Grupa građana Vranja okupila se danas u centru grada protestujući zbog usvajanja zakona o eksproprijaciji i referendumu i ekoloških problema. Protest grupe građana, predvođen ekološkim aktivistima, održan je ispred gradske crkve, gde je simbolično blokirana saobraćajnica u trajanju od 14 do...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.