Edukacija vaspitača o ponašanju dece u saobraćaju

Izvor: Vranje-online.com, 04.Maj.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edukacija vaspitača o ponašanju dece u saobraćaju

U prethodnom periodu na nivou grada Vranja primetno je povećanje broja povređene dece u saobraćaju, tako da je u 2013. u odnosu na 2012. godine došlo do povećanja od čak 155%.

U 2014. godini broj povređene dece je smanjen. Pored roditelja, vaspitači imaju veliki uticaj na decu, a samim tim i na ponašanje dece kada je u pitanju učešće u saobraćaju.

Tim povodom, Savet za bezbednost saobraćaja će u utorak, 05. maja godine od 16.30 - 17.15 časova, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vranje-online.com << skupštinskoj sali u Vranju održati edukaciju svih vaspitača na teritoriji grada Vranja, na kojoj će, pored statističkih podataka o broju stradale dece, biti reči i o najčešćim vrstama saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju deca, greškama dece i roditelja, kao i o merama za sprečavanje stradanja dece u saobraćaju, a tiču se vaspitnog sistema.

Savet za bezbednost saobraćaja grada Vranja je za vaspitače pripremio edukativni materijal za rad sa decom i isti će biti podeljen nakon edukacije.

Nastavak na Vranje-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vranje-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vranje-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.