DS:Mi probleme rešavamo i ne bežimo od odgovornosti

Izvor: juGmedia, 09.Nov.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS:Mi probleme rešavamo i ne bežimo od odgovornosti

VRANJE – Iz gradskog odbora Demokratske stranke u saopštenju za javnost danas su rekli da ne žele da se upuštaju u dublјu polemiku oko „nesuvislog“ saopštenja koje je izdao Gradski odbor SNS u Vranju ali su naveli dve činjenice.

SNS je bio deo lokalne vlasti kada je sprovođen tender za izvođača radova na rekonstrukciji Pozorišta “Bora >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Stanković“, DS je bio opozicija.Rukovodstvo grada čiji je Demokratska stranka danas deo pristupilo je maksimalo ozbilјno i odgovorno novonastaloj situaciji, insititrajući najpre na rešavanju problema, a potom i na utvrđivanju krivice, ne u političkim partijama već u institucijama sistema„, kaže se u saopštenju DS -a.

Zbog svega toga ne osećamo potrebu da podnosimo ostavke, naprotiv, spremni smo da se suočimo sa problemima i rešavamo ih mi ne bežimo od odgovornosti i kad je teško, kao SNS 2013. godine. Demokratska stranka je uvek insistirala na poštovanju zakonistosti i legalnih procedura. Bila je i biće deo vlasti jedino pod tim uslovom„, kažu demokrate.

Na kraju, saopštenja iz DS -a podsećaju da je 2013. godine ukinuta Agencija za hemikalije, u koju je Evropska unija uložila 3,2 miliona evra i time je omogućeno da se ovakvi proizvodi nađu legalno na tržištu.

Zato je logičnije da Gradski odbor Srpske napredne stranke traži ostavku odgovornih u Vladi Srbije, jer u svemu ovome nema nikakve krivice sadašnje gradske vlasti„, kaže se na kraju saopštenja.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

PS: DS da prestane sa obmanama

Izvor: RTS, 09.Nov.2015

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista Vojvodine pozvao je Demokratsku stranku da prekine sa obmanjivanjem javnosti i konstantnim iznošenjem neistina i poluistina, saopšteno je iz te stranke. . "Kada funkcioneri Demokratske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.