A SAD O PARAMA: Nastavak vranjske Skupštine

Izvor: Vranje-online.com, 27.Apr.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A SAD O PARAMA: Nastavak vranjske Skupštine

U Vranju je u ponedeljak nastavljena 33. sednica Skupštine grada, čiji je prvi deo održan u četvrtak, 23. aprila.

Na dnevnom redu Skupštine inicijalno je bilo 54 tačaka dnevnog reda, a u prvom danu zasedanja odbornici su uspeli da odluče o tek polovini njih.

Iako je planirano, pa i sve učinjeno da sednica traje samo jedan dan, opozicija, predvođenja Igorom Andonovim, Igorom Zlatkovićem i povremeno Miroslavom Nešićem uspela je da stalnim javljanjem za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vranje-online.com << reč odugovlači sednicu koja se protegla na još jedan dan.

U prvom delu zasedanja odbornici su usvojili promene Statuta grada, odobrili angažovanje revizora za završni račun budžeta grada, poskupljenje doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta, Lokalni akcioni plan za borbu protiv korupcije, plan privatizacije RTV Vranje, izveštaje o radu više javnih ustanova...

Glavna tačka dnevnog reda tiče se zaduženja grada, koje mora da odobri Skupština.

Sednica je počela u ponedeljak u 10 časova.

Izvor: OK Radio

Nastavak na Vranje-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vranje-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vranje-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.