36 MILIONA Sabi Belči za zimsko ODRŽAVANJE PUTEVA

Izvor: OkRadio.rs, 10.Nov.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

36 MILIONA Sabi Belči za zimsko ODRŽAVANJE PUTEVA

Gradska uprava Vranja donela je odluku o zaključenju okvirnog sporazuma sa preduzećem „Saba Belča“ iz Preševa u vezi zimskog održavanja puteva. Kako se navodi u dokumentima objavljenim na zvaničnom gradskom sajtu, nakon sprovedene javne nabavke, okvirni sporazum se zaključuje na period od dve godine. Ukupna vrednost svih pojedinačnih ugovora, zaključenih na osnovu okvirnog sporazuma na period od dve godine, je 36 miliona dnara, sa PDV - om. Kako navode iz Gradske uprave Vranja, za realizaciju ove odluke odgovorna je komisija za javne nabvke, koja je u vezi nje i formirana.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Iz budžeta Vranja 36 miliona dinara za zimsko održavanje puteva

Izvor: JužneVesti.com, 11.Nov.2019, 09:48

Održavanje puteva naredne dve zimske sezone Vranjance će koštati 36 miliona dinara, prema sporazumu Gradske uprave Vranja.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.