Zrenjaninke poražene u Nišu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjaninke poražene u Nišu

Niška Naisa je očekivano savladala ekipu zrenjaninskog Proletera sa 31: 25.

Nišlijke su brzo napravile solidnu gol prednost na startu utakmice koju su praktično stalno i održavale. Već u 6.minutu je bilo 4: 0.

Proleter najbliže prilazi u prvom poluvremenu Naisi u 20.minutu. Tada je bilo 10: 8. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 18: 14.

U drugom poluvremenu slična priča, a u 38.minutu je bilo, 21: 20.

Ipak domaći tim pravi mini seriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << golova i na kraju je to bila i ubedljiva pobeda Naise.

Nedeljković sa 12 postignutih golova je bila najefikasnija igračica Naise, a u gostujućem timu je Ćetić postigla gol više i bila je ujedno i najefikasnija igračica utakmice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjaninke poražene u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Nov.2014

Niška Naisa je očekivano savladala ekipu zrenjaninskog Proletera sa 31: 25...Nišlijke su brzo napravile solidnu gol prednost na startu utakmice koju su praktično stalno i održavale. Već u 6.minutu je bilo 4: 0...Proleter najbliže prilazi u prvom poluvremenu Naisi u 20.minutu. Tada je bilo 10:...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.