Usvojen budžet Subotice za narednu godinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen budžet Subotice za narednu godinu

SUBOTICA - Skupština grada u Subotici usvojila je danas budžet za 2009. godinu kojim su predviđena ukupna sredstva od četiri milijarde i 12 miliona dinara.

Savez vojvođanskih Mađara insistirao je na dodatnim sredstvima za informisanje, kako bi, pored Radio Subotice koja će dobiti oko 42 miliona dinara, dodatnih 47 miliona bilo dodeljeno putem konkursa televizijskim stanicama i pisanim medijima.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić je pred usvajanje budžeta izjavio da su sredstva predviđena za narednu godinu za oko 150 miliona dinara manja u odnosu na prošlogodišnju, ali da budžet pored toga što je restriktivan sadrži i razvojnu komponentu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.