U kikindskim školama 442 prvaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kikindskim školama 442 prvaka

U sedam osnovnih škola u Kikindi, kao i u devet seoskih obrazovnih ustanova, nastavu su započela 442 učenika prvih razreda, dvadesetak manje nego protekle godine. Iako je bilo najava da će nova školska godina doneti i novine sa mrežom škola, novim projektom Ministarstva prosvete, nastava se za sada odvija bez promena u sistemu.

Od ukupno 16 osnovnih škola sa područja grada Kikinde, najviše prvaka upisano je u Osnovnoj školi ''Sveti Sava''. Jedan od najvećih problema i dalje je sve manji broj upisanih učenika, pa je tako u novoj školskoj godini u svim srednjim i osnovnim školama šest odeljenja manje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.