ToolFair sajam u organizaciji OPENS-a (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2024, 16:02

ToolFair sajam u organizaciji OPENS-a (AUDIO)

U četvtrak OPENS organizuje ToolFair, sajam digitalnih alata za rad sa mladima. Ideja je da budu predstavljeni novi digitani alati, koji se koriste kako bi programi za mlade bili bliski novim gerenacijama i zadovoljavajuće odgovorili na njihove potrebe.
ToolFair će predstaviti nekoliko metodologija. Sportske discipline i igre koje mogu da se koriste u radu sa mladima, Discord platforma praktična za nastavni kadar, aplikacija “putevima žena”, segment digitalnih alata “World Caffe”, društvena igra “You change” i mnoge druge.
Aleksandra Ilijin iz OPENS-a, za Radio Novi Sad kaže da će sajam omogućiti učesnicima da pored informacijama, imaju priliku za umrežavanje, ali i da iskustveno prođu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.