Teretnjaci na Batrovcima čekaju šest sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci na Batrovcima čekaju šest sati

Umereno oblačno vreme biće ovog popodneva, a na slabu kišu treba računati u pojedinim delovima zemlje, dok jak olujni vetar i dalje duva u košavskom području.

AMSS vozačima savetuje da smanje brzinu kretanja i prilagode je uslovima na putu, dok je dodatna opreznost potrebna na deonicama na kojima su radovi u toku.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a isto je i na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Iz Uprave granične policije informacija da se na teretnim terminalima čeka i to na Horgošu 60 minuta, na Kelebiji i prelazu Bačka Palanka 120 minuta, a na Batrovcima 360 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez za volanom zbog Košave i kratkotrajne kiše, na graničnim prelazima nema zadržavanja

Izvor: Blic, 04.Nov.2019

U Srbiji se danas očekuje umeren intenzitet saobraćaja na putevima širom zemlje, dok se veći broj vozila očekuje na ulicama unutar većih gradova, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.