Suvi kolovozi, oprez zbog magle

Izvor: RTS, 05.Nov.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suvi kolovozi, oprez zbog magle

Vozače u Srbiji će danas, osim suvih kolovoza, pratiti i dobra prohodnost na putevima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Lepo vreme čini vožnju lakšom i bezbednijom, ali vozači moraju da obrate pažnju na maglu koje trenutno ima na području Negotina i koja je u ovom delu godine česta u jutarnjim i večernjim satima.
Zato je na putevima pored reka, jezera, u kotlinama ili preko planinskih prevoja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potrebno opreznije voziti zbog slabe vidljivosti, ali i vlažnih kolovoza.
Promenljive vremenske prilike poslednjih dana donose opasnost od odrona kojih može biti na putevima kroz stenske useke i klisure.
Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Zadržavanja nema ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima, ali kamioni čekaju duže.
Na Batrovcima na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju šest sati, na prelazu Bačka Palanka pet, na Horgošu tri sata, a na Kelebiji dva sata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.