Sudar u Kikindi, nastradao motociklista

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2021, 22:56

Sudar u Kikindi, nastradao motociklista

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Kikindi povređena su tri lica među kojima i trogodišnje dete, koje je zadobilo lakše povrede i u dobrom je stanju.

U sudaru automobila i motocikla teže telesne povrede, opasne po život, zadobio je motociklista M.O.(50), koji je kasnije preminuo tokom transporta iz kikindske bolnice za Klinički centar u Novom Sadu.

Žena D. A. B. (42), koja je vozila automobil, prebačena je na lečenje u Zrenjanin, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je zadobila prelom kuka, prenose ''Večernje novosti''.

Iz policijske uprave u Kikindi rekli su da je na automobil naleteo motocikl.

Dete koje je bilo na zadnjem sedištu automobila u sedištu za decu, verovatno će biti brzo upućeno na kućni oporavak.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Motociklista stradao u sudaru u Kikindi

Izvor: Radio 021, 17.Apr.2021

U saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila u Kikindi, jedna osoba je poginula, a dve su povređene, među kojima i trogodišnje dete, koje je zadobilo lakše povrede i u dobrom je stanju...U sudaru automobila i motocikla stradao je motociklista M.O. (50), koji je preminuo tokom transporta iz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.