Subvencije Grada Novog Sada za nabavku solarnih panela (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2022, 17:17

Subvencije Grada Novog Sada za nabavku solarnih panela (AUDIO)

Grad Novi Sad je raspisao konkurs za dodelu subvencija za nabavku solarnih panela.

Konkurs je namenjen građanima koji žive u pojednačnim starijim kućama, a cilj je da se ugradnjom solarnih panela objekti učine energetski efikasnijim. Za potrebe konkursa opredeljeno je ukupno 20 miliona dinara, polovinu je obezbedilo Ministarstvo energetike, a Grad Novi Sad će pojedničano dodeljivati najviše 420 hiljada dinara, što je polovina sume potrebne za ugradnju panela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Više informacija o aktuelnom konkursu, kao i o info danu koji će biti organizovan u sredu, za RTV za RNS govorila je  članica Gradskog veća za zaštitu životne sredine Mira Radenović.

Detaljnije u audio prilogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.