Školice plivanja, klizanja i badmintona na SPENS-u (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022, 15:37

Školice plivanja, klizanja i badmintona na SPENS-u (AUDIO)

Početak decembra znači i upis u škole sporta. Na SPENS-u možete upisati dete na školicu plivanja, klizanja ili badmintona, sve pod jednim krovom saznali smo u razgovoru sa Slobodankom Brankov. 

Upis na zatvorenim bazenima počinje sutra, i program "Tata-mama plivajte sa nama" je i namenjana deci predškolskog uzrasta od 3 do 5 gde mališani u pratnji odrasle osobe sa kojima se osećaju bezbedno i sigurno pohađaju ovaj kurs. Održavamo i obuku neplivača, za školsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << decu podeljenu u više grupa, a upis takođe počinje u četvrtak. Izuzetno popularan program, posebno kod dama je Akvarobik, kaže Brankov.

Detaljnije o ostalim programima u audio prilogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.