Pojačan saobraćaj na Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2019, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na Batrovcima

Danas je na granici kako je i očekivano pojačan saobraćaj putničkog saobraćaja. Čekanje na prelazu Batrovci za prolazak iznosi oko 30 minuta dok na ulazu nema čekanja. Savet je korišćenje alternativnih prelaza koji su manje opterećeni. U pitanju su Šid na kojem nema dužeg čekanja od 20 minuta kao i prelazi Sot i Ljuba.

Više od 1.400.000 putnika u avgustu prešlo je granični prelaz Batrovci. Preko 360 hiljada putničkih motornih vozila, 5.100 autobusa i 29.000 teretnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << motornih vozila.

To potvrđuje činjenicu da je ovaj prelaz najfrekventniji u našoj zemlji. Ipak, tokom današnjeg dana poslednjeg u mesecu čekanja nisu duža od 30 minuta.

Za protekla 24 sata prelaz je prešlo preko 50.000 putnika od čega 12.000 putničkih motornih vozila, 1.100 teretnih motornih vozila i preko 200 autobusa. Danas kao i proteklih dana međuzona je popunjena u celosti tako da putnici čekaju nakon prolaza naše kontrole dodatno na ulaz u EU na prelazu Bajakovo što zavisi od carinika i graničnih policajaca na tom prelazu.

Očekivanja nadležnih su da će nakon ovog vikenda broj putnika biti u opadanju obzirom da u susret ide i početak školske godine, ali i kraj turističke sezone.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.