Petogodišnji dečak se udavio u nabujalom Rzavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2018, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petogodišnji dečak se udavio u nabujalom Rzavu

Telo petogodišnjeg deteta, koje je oko podneva upalo u reku Rzav u Arilju, pronađeno je i konstatovana je smrt, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Prema rečima portparola Policijske uprave Užice, na terenu je pokušana reanimacija deteta, ali nažalost u tome se nije uspelo.

Načelnik štaba za vanredne situacije Saša Cicvarić rekao je da je smrt dečaka konstatovana u 14.25 sati.

"Oko podne smo dobili dojavu od Policijske stanice Arilje da je dete upalo u vodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po navodima ujaka koji se sa dvoje dece igrao na gradskoj plaži u Arilju, gde postoje ljuljaške i park. Mi smo na lice mesta izašli sa četiri pripadnika vatrogasno spasilačke jedinice Arilje i istog momenta smo digli Tim za spasavanje na vodi iz Užica koji su krenuli sa opremom i čamcem ka Arilju", rekao je Cicvarić za Glas zapadne Srbije.

"Pošto je reka nabujala i postojala je mogućnost da je telo odneto velikom brzinom, već smo u Požegi počeli sa pretragom. Takođe smo stavili i Čačak u pripravnost. Tim za spasavanje na vodi je pronašao telo dečaka, na tom mestu je pokušana reanimacija, ali je smrt morala da bude konstatovana u 14.25", rekao je Cicvarić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.