Petogodišnje dete upalo u Rzav, potraga u toku

Izvor: Večernje novosti, 10.Mar.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petogodišnje dete upalo u Rzav, potraga u toku

Petogodišnje dete upalo je u reku Rzav u Arilju, i potraga je u toku, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Petogodišnje dete upalo je u reku Rzav u Arilju, i potraga je u toku, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Portparol Policijske uprave Užice izjavio je da je su na terenu angažovani Tim za spasavanje na vodi, kao i vatrogasci iz Arilja, Požege i Užica. RTS je ranije javio da je nivo Rzava trenutno povećan.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pronađen dječak koji je upao u rijeku, reanimacija u toku

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2018

BEOGRAD - Petogodišnje dijete upalo je oko podneva u rijeku Rzav u Arilju, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Mediji javljaju da je reanimacija djeteta u toku...Kako javlja RTS, dječak je pronađen četiri kilometra od mesta utapanja i u toku je reanimacija...Na pretrazi terena bili...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.