Olujno nevreme i grad u Dalmaciji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujno nevreme i grad u Dalmaciji

Olujno nevreme praćeno gradom tokom prošle noći zahvatilo je deo Dalmacije od Biograda do Knina.

Najgore je bilo u mestu Pakoštani, gde je grad padao oko pola sata, nakon čega su zbog ogromne količine leda morali da intervenišu i vatrogasci, preneo je hrvatski portal Index.hr.

Obilna kiša pogodila je i severni Jadran, pa je u zaleđu Kvarnera na nekoliko mernih stanica izmereno više od 200 litara kiše po kvadratnom metru. To znači da je na tim mestima u jednom danu palo više kiše nego što inače padne tokom čitavog decembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jako nevreme u Dalmaciji i Istri, Hvar odsečen

Izvor: RTS, 22.Dec.2019

Najavljeno snažno nevreme jutros je pogodilo Jadran. Širom obale duva snažan vetar jugo, a ogromni su talasi u delovima Dalmacije i Istre. Hvar odsečen od kopna. . Riva je potopljena u Vodicama kod Šibenika, pod vodom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.