Odbojkašice Dinama savladale Železničar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Dinama savladale Železničar

U 16. kolu Superlige Srbije, odbojkašice Dinama savladale su na svom terenu ekipu Železničara iz Lajkovca sa 3:2 u setovima (25-16, 18-25, 17-25, 27-25, 15-9).

Veliko iznenađenje napravile su Odbojkašice pančevačkog Dinama pobedom nad favoritom ekipom Železničara.

Iako su prvi set Pančevke odigrale u svoju korist, naredna dva sa lakoćom dobile su gošće iz Lajkovca, kojima je proradio servis i bolje su se pokazale u napadu.

Meč se lomio u četvrtom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << setu uz neizvesnost do samog kraja ipak boljom igrom u završnici dinamovke su uspele da izjednače rezultat na dva-dva u setovima i ostanu u igri.

Požrtvovanom igrom peti set dobile su sa 15-9.

To je prva pobeda odbojkašica Dinama koja ostavlja nadu da bi i sledeće sezone mogle igrati u Superligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.