Mihajlović: Razočaravajuće je ono što se dogodilo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Razočaravajuće je ono što se dogodilo

Trener fudbalera Sampdorije i bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da je ono što se dogodilo na meču između Srbije i Albanije u Beogradu razočaravajuće.

"Ne želim to da komentarišem. Moja zemlja ne zaslužuje ovo. Gledao sam utakmicu, navijao sam za svoju zemlju, a ono što se dogodilo je razočaravajuće. Hajde da vidimo šta će UEFA da odluči. Veoma mi je žao jer veoma dobro znam sve igrače, mnogi od njih su me zvali...", rekao je Mihajlović za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << italijanske medije.

Utakmica između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo prekinuta je u utorak uveče posle incidenta kada se iznad terena pojavila zastava "velike Albanije" zbog čega je izbio sukob u kojem su učestvovali igrači obe ekipe, kao i navijači domaćeg tima.

"Kao selektor Srbije vodio sam reprezentaciju u Zagrebu protiv Hrvatske i sve je dobro prošlo osim rezultata... Jedini pravi način je da svako preuzme svoj deo odgovornosti", kazao je Mihajlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.