MIHA PATRIOTA: Moja zemlja ne zaslužuje ovo

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIHA PATRIOTA: Moja zemlja ne zaslužuje ovo

Trener Sampdorije i bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je da je ono što se dogodilo na meču između Srbije i Albanije u Beogradu razočaravajuće.  
FOTO:STARSPORT

- Ne želim to da komentarišem. Moja zemlja ne zaslužuje ovo. Gledao sam utakmicu, navijao sam za svoju zemlju, a ono što se dogodilo je razočaravajuće. Hajde da vidimo šta će UEFA da odluči. Veoma mi je žao jer veoma dobro znam sve igrače, mnogi od njih su me zvali. Kao selektor Srbije vodio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sam reprezentaciju u Zagrebu protiv Hrvatske i sve je dobro prošlo osim rezultata. Jedini pravi način je da svako preuzme svoj deo odgovornosti - rekao je Mihajlović za italijanske medije.
Podsetimo, iz UEFA su poručili da neće drakonski kazniti našu zemlju.
hotsport.rs/beta
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

UŠLI U ISTORIJU: Tadić za anale Sautemptona (VIDEO)


‘VEČITI DERBI’: Partizan – Crvena zvezda 0:0 (UŽIVO)


‘VEČITI DERBI’: ‘Srpski Falkao’ napada Partizan




Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Razočaravajuće je ono što se dogodilo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2014

Trener fudbalera Sampdorije i bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da je ono što se dogodilo na meču između Srbije i Albanije u Beogradu razočaravajuće..."Ne želim to da komentarišem. Moja zemlja ne zaslužuje ovo. Gledao sam utakmicu, navijao sam za svoju zemlju, a ono što...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.