Ledena šuma u Dunavskom parku od 7. decembra (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ledena šuma" u Dunavskom parku od 7. decembra (AUDIO)

Pripreme za održavanje treće manifestacije "Ledena šuma" počele su u petak, a u prvoj fazi priprema se teren za postavljanje konstrukcija staza za klizanje i uređuje prostor oko njih. Programom manifestacije predviđen je i bogat kulturno-umetnički program.

Treću godinu zimska bajka zaživeće u Dunavskom parku od 7. decembra, objašnjava portparolka Ledene šume, Jelena Viktorova.

Kao i prethodne dve godine, u ponudi Ledene šume je i bogat kulturno-umetnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << program, praznična dekoracija i izložbeno-prodajni prostor lokalnih zanatlija i umetnika. U Snežnom gradu, posetioci će imati priliku da probaju ukusne vojvođanske specijalitete. Ledena šuma imaće besplatnu školu klizanja za najmlađe u prepodnevnim časovima.

Raspored klizanja možete pronaći na zvaničnom sajtu manifestacije www.ledenasuma.rs. Manifestacija će trajati do 20. januara.

Opširnije, Ana Mudrinić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.