Kupinovo: Regata Majke Angeline na reci Savi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupinovo: Regata Majke Angeline na reci Savi

Regata Majke Angeline ove godine održava se deveti put u subotu 11. avgusta u organizaciji Turističke organizacije, a pod pokroviteljstvom Opštine Pećinci i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Zahvljujući prirodnom meandru reke Save, regata je specifična po tome što su njeni start i cilj u istom mestu, u Kupinovu, a regataši koji kreću sa Plandišta plove u dužini od 25 kilometara po obodu Specijalnog rezervata prirode Obedska bara, a sve sa ciljem da stignu do „Skele" – pristaništa na ušću kanala Vok u ovu reku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Deveta regata Majke Angeline u Kupinovu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2018, 13:58

Regata Majke Angeline u Kupinovu zaplovila je danas 9. put za redom, i to u organizaciji Turističke organizacije Opštine Pećinci i uz podršku lokalne samouprave. Pre polaska regataše i ljubitelje prirode pozdravio je predsednik Opštine Pećinci, Željko Trbović...I pre 10 sati veliki broj regataša...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.