I NOĆU LOME LED U Novom Sadu neprestana borba protiv ledene opasnosti

Izvor: Blic, 20.Jan.2017, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I NOĆU LOME LED U Novom Sadu neprestana borba protiv ledene opasnosti

Zbog najavljenih niskih temperatura u Novom Sadu nema predaha u borbi protiv ledene opasnosti. Potiskivač ''Sloga'' neumorno i tokom noći potiskuje, a na nekim mestima svojom težinom i lomi led koji je od čepa kod daljske krivine krenuo nizvodno nakon što su ga razbili mađarski ledolomci.

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović izjavio je danas da je ovo poslednja opomena da Srbija mora nešto da uradi kada su u pitanju ledolomci, kako ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uvek u pomoć morala da priziva kolege iz Mađarske.

Podsetimo, uredbom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i dalje je na snazi obustava plovidbe na Dunavu, Savi i Tisi.

Proglašena je redovna odbrana od leda na delu Dunava i Save, kao i vanredna odbrana od leda na celom toku Tise i Dunavu kod Golupca, Velikog Gradišta, Kostolca, Smedereva, Pančeva, Beograda i Novog Sada.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.