Nedimović: Ove godine nabavljamo ledolomce

Izvor: Radio 021, 20.Jan.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović: Ove godine nabavljamo ledolomce

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da su Srbiji potrebna dva ili tri ledolomca koja bi radila pre svega na Dunavu.

On je izrazio očekivanje da će taj problem biti rešen tokom ove godine.

Nedimović je za Radio-televiziju Srbije rekao da jedan ledolomac košta tri i po do četiri miliona evra i da je o tome bilo reči i na sastancima Kriznog štaba za vanredne situacije.

"Očekujem da će već u toku ove godine ovaj problem biti rešen. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Potrebno je i da ti ledolomci imaju multifunkcionalni karakter, da budu isplativi i da se, kada se ne bave tim poslom, bave drugim poslom na rekama", kazao je ministar.

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.