Hari i Megan postavili rekord na Instagramu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2019, 04:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hari i Megan postavili rekord na Instagramu

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, princ Hari i Megan Markl sakupili su milion pratilaca na zajedničkom profilu na Instagramu, brže nego bilo ko drugi do sada, saopštila je danas Ginisova knjiga rekorda.

Britanski kraljevski par je juče otvorio zajednički Instagram nalog koji je dobio milion pratilaca za manje od šest sati, čime je oboren rekord južnokorejske pop zvezde Kanga Danijela, a do sada je broj njihovih pratilaca porastao na 2,6 miliona, prenosi AP.

Hari >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Megan su profil nazvali "saseksrojal" (sussexroyal) i naveli da će ga koristiti za deljenje važnih objava.

"Dobro došli na naš zvanični Instagram profil. Radujemo se što ćemo moći da delimo rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, što ćemo najavljivati važne događaje i pokušavati da analiziramo neka veoma bitna pitanja", naveli su u uvodnoj objavi na Instagramu vojvoda Hari i vojvotkinja Megan, a u kojoj zahvaljuju na podršci svima koji će ih pratiti na ovoj društvenoj mreži.

Veliko interesovanje za njihov Instagram nalog objašnjava se i činjenicom da britanski kraljevski par očekuje prvo dete, a da se porođaj vojvotkinje Megan očekuje krajem aprila ili početkom maja, prenosi agencija
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Megan i Hari iznenadili potezom pred rođenje bebe

Izvor: B92, 03.Apr.2019

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili su da se pridruže najpopularnijoj društvenoj mreži na svetu - Instagramu...Megan Markl i princ Hari odlučili su da otvore sopstveni profil na Instagramu, na oduševljenje mnogih obožavalaca iz Velike Britanije..."Dobro došli na našu oficijenu stranicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.