Ginisov rekord: Princ Hari i Megan najbrže dobili milion pratilaca na Instagramu

Izvor: Beta, 03.Apr.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ginisov rekord: Princ Hari i Megan najbrže dobili milion pratilaca na Instagramu

Britanski kraljevski par, princ Hari i njegova žena Megan uspeli su da skupe milion pratilaca na zajedničkom profilu na Instagramu brže nego bilo ko drugi, saopštila je danas Ginisova knjiga rekorda.Oni su juče otvorili zajednički Instagram nalog koji je dobio milionitog pratioca za manje od šest sati, lako oborivši rekord južnokorejske pop zvezde Kanga Danijela.Nalog kraljevskog para do sada je skupio više od 2,6 miliona pratilaca.Hari i Megan su profil nazvali "saseksrojal" (sussexroyal) i naveli da će ga koristiti za deljenje važnih objava. Interesovanje za njihov profil verovatno je povećano zbog činjenice da Megan treba da se porodi krajem aprila ili početkom maja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trebalo im je samo šest sati: Princ Hari i Megan Markl ušli u Ginisovu knjigu rekorda

Izvor: B92, 03.Apr.2019

Britanski kraljevski par, princ Hari i njegova supruga Megan Markl, uspeli su da skupe milion pratilaca na zajedničkom profilu na Instagramu brže nego bilo ko drugi, saopštila je danas Ginisova knjiga rekorda...Oni su juče otvorili zajednički nalog na Instagramu koji je dobio milionitog pratioca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.