Dom zdravlja Novi Sad: Kovid centar na Novom naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 16:27

Dom zdravlja Novi Sad: Kovid centar na Novom naselju

Dom zdravlja Novi Sad na Novom naselju od 28. novembra postaje Kovid centar koji će raditi 24 časa dnevno i angažovaće 25 lekarskih ekipa, odnosno, oko 120 zaposlenih različitih profila, saopštio je danas taj novosadski zdravstveni centar.

Kako se navodi, na takav potez su se odlučili zbog nepovoljne epidemiološke situacije i potrebe za angažovanjem više lekarskih ekipa.

U Domu zdravlja Novi Sad apeluju na građane da obrate pažnju da u Kovid centru na Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naselju glavni ulaz koriste samo oni pacijenti koji dolaze na prvi pregled, dok iz Ložioničke ulice ulaze pacijenti koji idu na kontrolu i prekid dvonedeljne izolacije.

"Svaki pregled traje od 40 do 50 minuta, budući da uključuje pregled lekara, uzorkovanje i analizu krvi, testiranje brzim antigenskim testom, uzimanje brisa za PCR testiranje i RTG snimanje", podsećaju u Domu zdravlja i mole građane za strpljenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosadski dom zdravlja na Novom naselju postaje kovid centar

Izvor: Danas, 27.Nov.2020

Objekat novosadskog Doma zdravlja na Novom naselju od subote postaje kovid centar u kojem će raditi 25 lekarskih ekipa sa ukupno 120 zaposlenih različitih profila.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.