Dom zdravlja na Novom naselju postaje Kovid centar, radiće non-stop

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 16:26

Dom zdravlja na Novom naselju postaje Kovid centar, radiće non-stop

Dom zdravlja Novi Sad na Novom naselju od 28. novembra postaje Kovid centar koji će raditi 24 časa dnevno i angažovaće 25 lekarskih ekipa, odnosno oko 120 zaposlenih različitih profila, saopštio je danas taj novosadski zdravstveni centar.

Kako se navodi, na takav potez su se odlučili zbog nepovoljne epidemiološke situacije i potrebe za angažovanjem više lekarskih ekipa.

U Domu zdravlja Novi Sad apeluju na građane da obrate pažnju da u Kovid centru na Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naselju glavni ulaz koriste samo oni pacijenti koji dolaze na prvi pregled, dok iz Ložioničke ulice ulaze pacijenti koji idu na kontrolu i prekid dvonedeljne izolacije.

"Svaki pregled traje od 40 do 50 minuta, budući da uključuje pregled lekara, uzorkovanje i analizu krvi, testiranje brzim antigenskim testom, uzimanje brisa za PCR testiranje i RTG snimanje", podsećaju u Domu zdravlja i mole građane za strpljenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dom zdravlja Novi Sad: Kovid centar na Novom naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020

Dom zdravlja Novi Sad na Novom naselju od 28. novembra postaje Kovid centar koji će raditi 24 časa dnevno i angažovaće 25 lekarskih ekipa, odnosno, oko 120 zaposlenih različitih profila, saopštio je danas taj novosadski zdravstveni centar...Kako se navodi, na takav potez su se odlučili zbog nepovoljne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Dom zdravlja na Novom naselju postaje kovid centar, radiće 24 sata

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2020

Dom zdravlja na Novom naselju od subote, 28. novembra postaje Kovid centar koji će raditi 24 časa dnevno i angažovaće 25 lekarskih ekipa, odnosno oko 120 zaposlenih različitih profila, saopštio je danas taj zdravstveni centar...Kako se navodi, na takav potez su se odlučili zbog nepovoljne epidemiološke...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.