Beživotno telo nestalog dečaka izvučeno iz Tamiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2021, 10:43

Beživotno telo nestalog dečaka izvučeno iz Tamiša

Ronioci su oko 16.45 u Pančevu izvukli beživotno telo iz Tamiša. Tužilaštvo je večeras potvrdilo da je pronađeno telo 15-godišnjeg Dragana Drljića, čiji je nestanak prijavljen juče.

Za Draganom Drljićem, petnaestogodišnjakom iz Pančeva,tragalo se od juče popodne.

Dragan je poslednji put viđen juče oko 11 časova na Tamiškom keju u Pančevu, gde je pronađen njegov bicikl.

Njegova majka je za RTS rekla da je Dragan ostavio oproštajno pismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za bivšu devojku.

Po prijavi nestanka dečaka, policija je angažovala sve svoje snage kako bi ga pronašla, a ronioci Žandarmerije su tokom popodneva pretraživali Tamiš.

Policija po izvlačenju tela iz Tamiša nije odmah potvrdila da je pronađeno telo nestalog dečaka, ali se tokom večeri oglasilo Tužilaštvo i potvrdilo da je utopljenik Dragan Drljić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.