Audicija za Dečiji gradski hor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2016, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audicija za Dečiji gradski hor

Dečiji gradski hor "Čarobne frulice"- organizuje audiciju za prijem novih članova. Na audiciju za Dečiji gradski hor se mogu prijaviti deca od 6-12 godina. Hor vodi Dušica Stojković, muzički pedagog, a probe će se održavati sredom 19.30-20.30 časova .

Pozorišna radionica "I mali glumac je glumac" omogućava razvoj samopouzdanja, scenskog govora i scenskog pokreta i razvijanje ljubavi prema scenskoj umetnost kroz zajedničko savladavanje različitih glumačkih zadataka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Deca od 8 do 27 godina će dobiti priliku da se iskažu u originalnom pozorišnom okruženju jer je u planu javno izvođenje postignutog i završna predstava na kraju godine. Iz odabranog broja dece biće regrutovani oni koji će imati prilike da učestvuju u nekom od tv serijala i filmskih projekata koji su u toku, dečijim smotrama i manifestacijama. Radionice vode Nenad Pećinar, glumac i prvak drame SNP-a i Severina Prostran Miletić, glumica i pozorišni pedagog.

Osim ovih dešavanja Dečiji kulturni centar kontinualno kroz najrazličitije programe radionica, predavanja, seminare, tribine i sl. podržava roditeljstvo u razvoju kreativnosti, samostalnosti i naravno afirmaciji ličnih afiniteta njihovih mališana.

Rad DKC NS praćen je kreativnim i stručno osposobljenim timom psihologa, pedagoga, glumaca, reditelja, grafičkih dizajnera, profesora i inspirisan nastojanjem kreiranja buduće elite našeg društva a to su svakako deca. Upućujemo otvoren poziv roditeljima da dovedu svoju decu da se druže i učestvuju u nekoj od radionica. Upis u šahovsku, muzičku, likovnu i filmsku radionicu je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.