Vulin uputio telegram saučešća ministru odbrane Irana

Izvor: RTS, 22.Sep.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin uputio telegram saučešća ministru odbrane Irana

Povodom terorističkog akta tokom vojne parade u gradu Ahvaz, ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin uputio je telegram saučešća iranskom kolegi Amiru Hatamiju.
Teroristički napad koji se dogodio u Ahvazu za vreme vojne parade podseća da nepredvidivost i predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jednu od najvećih pretnji za građane i njihovu slobodu, piše u telegramu saučešća ministra odbrane Aleksandra Vulina.
"Ovakvi događaji moraju osnažiti našu volju za suprotstavljanje svim pošastima koje terorizam nosi sa sobom i ukazuju da današnji izazovi, rizici i pretnje podjednako ugrožavaju sve države i narode, navodi se u telegramu", rekao je Vulin.
"U ovom teškom trenutku, moje misli i misli svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije ostaju sa iranskim narodom. Molim Vas da u moje ime i u ime svih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije prenesete izraze iskrenog saučešća porodicama nastradalih, a povređenima želje za brz oporavak", dodaje se u telegramu ministra Vulina.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Asad: Nadamo se da će sponzori i pokrovitelji terorizma shvatiti da je to pretnja za celo čovečanstvo

Izvor: Vostok.rs, 23.Sep.2018, 08:23

Predsednik Sirije Bašar el Asad izrazio je saučešće iranskom kolegi Hasanu Rohaniju povodom terorističkog napada na vojnoj paradi u iranskom gradu Ahvaz i pozvao one koji sponzorišu terorizam da odustanu od podrške ekstremistima.. . . Teroristički napad u iranskom gradu Ahvazu dogodio se...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.