Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2010, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandat Šormaza na dnevnom redu

BEOGRAD -

Skupštinski Administrativni odbor raspravljaće danas o razlozima za prestanak mandata nekadašnjem poslaniku Demokratske stranke Srbije Draganu Šormazu.

Šormaz je polovinom maja, zbog kritika na račun lidera DSS-a Vojislava Koštunice, isključen iz te stranke i od tada u parlamentu nastupa kao samostalni poslanik.

Poslanička grupa DSS-a je Skupštini Srbije podnela njegovu blanko ostavku i izjavu kojom je ovlastio šefa te poslaničke grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Miloša Aligrudića da može u njegovo ime to da učini, dok je sam Šormaz, kako je ranije rekao, parlament obavestio da samostalno raspolaže mandatom i da niko u njegovo ime ne može da aktivira njegovu ostavku.
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.