Javio se i Vladimir Stojković

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 17:05

Javio se i Vladimir Stojković

Bivši golman Partizana Vladimir Stojković oglasio se povodom odluke tog kluba da zabrani ulazak na sportski centar i stadion trojici nekadašnjih igrača.

FK Partizan zabranio je ulazak bivšim igračima Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću pristup sportskom centru Zemunelo, ali i stadionu u Humskoj.

Razlog verovatno leži u činjenici da pomenuti fudbaleri nedavno nisu želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da potpišu reprogam dugovanja, koji su inače potpisivali nekoliko puta, izlazeći klubu u susret zbog evropske licence, preneo je "Telegraf".

Nakon toga se oglasio Lazar Marković, usledila je i reakcija generalnog direktor crno-belih Miloša Vazure, a ubrzo se javio se i Stojković, bivši kapiten Partizana.

"Sramota uprave Partizana", napisao je Stojković na Instagramu, uz zajedničku fotografiju sa Markovićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.