Izvor: Danas, 05.Mar.2012, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stratfor: Karl Bilt rekao da je Putin „četnik“

Ministar spoljnih poslova Švedske Karl Bilt je na jednom sastanku s parlamentarcima u Stokholmu za ruskog lidera Vladimira Putina rekao da je „četnik“, ne simpatiše Albance i Hrvate i istinski je privržen proširenju EU na Balkan, navodi se u dokumentu američke obaveštajne kompanije Stratfor koji je „procurio“ u javnost preko Vikiliksa.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Evropska Unija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stratfor: Karl Bilt rekao da je Putin „četnik“

Izvor: S media, 05.Mar.2012

Marko Papić, viši istraživač američke obaveštajne kompanije Stratfor za Evroaziju, u imejlu koji je septembra 2009. uputio Ariku Ejzenštajnu, operativnom potpredsedniku te privatne kompanije sa sedištem u Ostinu (Teksas, SAD), prenosi poverljive informacije o Karlu Biltu koje mu je dostavio jedan...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.