Putin i Si jeli palačinke uz votku

Izvor: Beta, 11.Sep.2018, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Si jeli palačinke uz votku

Ruski predsednik Vladimir Putin vodio je kineskog kolegu Si Djinpinga na palačinke, što je prikaz dobrih ličnih odnosa dva lidera.Putin i Si su jeli palačinke s kavijarom uz votku na izložbi na marginama ekonomskog foruma u Vladivostoku.Moskva i Peking su razvili "strateško partnerstvo" koje odražava njihovo zajedničko protivljenje "unipolarnom" svetu, što je termin kojim označavaju globalnu dominaciju SAD.Približavanje je olakšano dobrim ličnim odnosima Putina i Sija, koji se smatra najmoćnijim kineskim liderom od vremena Mao Ce Tunga.Njih dvojica su se srela skoro 30 puta, a Putin je jednom prilikom rekao da je kineski predsednik jedini svetski lider kog je jednom pozvao na rodjendan.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Opušteno: Putin častio kineskog predsednika palačinkama (FOTO)

Izvor: BKTV News, 11.Sep.2018

Dvojica državnika su jela palačinke sa kavijarom i pila votku na marginama ekonomskog foruma na Dalekom istoku Rusije u Vladivostoku, prenosi AP...Ruski predsednik Vladimir Putin počastio je kineskog lidera Si Ðinpinga palačinkama, pokazujući da između njih postoji topao lični odnos...FOTO: Tanjug/Mikhail...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.