Opušteno: Putin častio kineskog predsednika palačinkama (FOTO)

Izvor: BKTV News, 11.Sep.2018, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opušteno: Putin častio kineskog predsednika palačinkama (FOTO)

Dvojica državnika su jela palačinke sa kavijarom i pila votku na marginama ekonomskog foruma na Dalekom istoku Rusije u Vladivostoku, prenosi AP.

Ruski predsednik Vladimir Putin počastio je kineskog lidera Si Ðinpinga palačinkama, pokazujući da između njih postoji topao lični odnos.

FOTO: Tanjug/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

FOTO: Tanjug/Sergei Bobylev/TASS News Agency Pool Photo via AP

FOTO: Tanjug/Kirill >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Kudryavtsev Photo via AP

FOTO: Tanjug/Sergei Bobylev/TASS News Agency Pool Photo via AP

Peking i Moskva su razvili "strateško partnerstvo" kao odraz njihovog zajedničkog protivljenja "unipolarnom" svetu, što je izraz koji su upotrebili da bi opisali ono što vide kao globalnu dominaciju SAD, navodi agencija.

Putinovi Kozaci podigli celu svadbu na noge: Svi su gledali u njih, a mlada je prva zaigrala (VIDEO)

Bliski odnosi dve zemlje podstaknuti su snažnim ličnim vezama Putina i Sija, a dvojica lidera srela su se gotovo 30 puta.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.