Izvor: Blic, 22.Jun.2016, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTINOVA PORUKA DUMI: Rusija mora da odgovori na agresivnost NATO!

NATO povećava svoju agresivnu retoriku i Rusija je prinuđena da preduzme recipročne mere, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

- Sada ponovo, kao što je bilo i uoči Drugog svjetskog rata, ne vidimo pozitivnu recipročnu retoriku. Naprotiv, NATO jača svoju agresivnu retoriku i jača svoje agresivne akcije u blizini naših granica - istakao je Putin u obraćanju Dumi.

Ruski predsednik je naglasio da je Rusija, u tim uslovima, u obavezi da posveti posebnu pažnju rešavanju zadataka u vezi sa povećanjem odbrambenih mogućnosti zemlje, prenosi "Sputnjik".
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: NATO jača agresivnu retoriku, Rusija mora da odgovori

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2016

MOSKVA - NATO povećava svoju agresivnu retoriku i Rusija je prinuđena da preduzme recipročne mjere, izjavio je predsjednik Rusije Vladimir Putin..."Sada ponovo, kao što je bilo i uoči Drugog svjetskog rata, ne vidimo pozitivnu recipročnu retoriku. Naprotiv, NATO jača svoju agresivnu retoriku i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Putin: Rusija mora da odgovori na agresivnost NATO!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2016

"NATO povećava svoju agresivnu retoriku i Rusija je prinuđena da preduzme recipročne mere" izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin...- Sada ponovo, kao što je bilo i uoči Drugog svetskog rata, ne vidimo pozitivnu recipročnu retoriku. Naprotiv, NATO jača svoju agresivnu retoriku i jača svoje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.