Zrenjanin: Za plate skoro četvrtina novca

Izvor: Danas, 21.Dec.2018, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Za plate skoro četvrtina novca

Dok zrenjaninska opozicija kritikuje budžet grada za narednu godinu i podseća javnost da je Vlada Srbije krajem prošlog meseca intervenisala kako bi Zrenjanin uspeo da izvršava budžetske obaveze, vladajuća većina izglasala je na poslednjoj sednici ove godine novi budžet. Članak Zrenjanin: Za plate skoro četvrtina novca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ne otvarajte šampanjac - neće novi "fića" pre 2020.

Izvor: B92, 22.Dec.2018, 11:19

Čak i da fabrika u Kragujevcu u dogledno vreme zaista dobije proizvodnju novog modela, to sasvim izvesno neće biti naredne godine, piše list Danas...Iako je ovogodišnja proizvodnja automobila u Fijatovoj fabrici u Kragujevcu okončana još krajem prošlog meseca, odnosno znatno ranije no što je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.